Bizzkid Webdesign

Sandra Lantinga

Sandra Lantinga werkt sinds 2002 als freelance gecertificeerd coach, gecertificeerd NMI mediator en gecertificeerd trainer vanuit haar bedrijf Capella Consult.

Zij heeft een verpleegkundige en juridische achtergrond en heeft jarenlange managementervaring op verschillende niveaus. Zij is als manager onder meer verantwoordelijk geweest voor het opstarten en begeleiden van verschillende ontwikkeling- en samenwerkingstrajecten, het implementeren van een grote reorganisatie, een medewerkerstevredenheid enquête, diverse ICT projecten, grotere operationele afdelingen (120 medewerkers) en heeft ervaring met het INK model.

Onder het motto dat effectief samenwerken en communiceren de sleutel is tot succes heeft zij zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een professionele coach, mediator en trainer. Haar mediaton opleiding heeft zij gevolgd bij het Centrum voor Conflicthantering. Zij is vanaf 2003 gecertificeerd bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI) en heeft sindsdien een aantal complexe mediations in goede banen geleid. Zij treedt op als mediator van o.a. arbeidsgeschillen, maatschappen, besturen, de overheid, families en omgangsregelingen. Zij doet ook mediations op doorverwijzing van onder andere de rechtbank, het juridisch loket en de mediationservice van de Werkgroep Geweldloos Samenleven.


Bij het Instituut voor Eclectische Psychologie in 2006 heeft zij zich tijdens de partitionars en masters opleiding ontwikkeld tot NLP coach en bij het Centrum voor Conflicthantering heeft zij in 2008 de opleiding tot oplossingsgericht coach gevolgd. Zij is tevens geaccrediteerd voor de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI).

Zij is internationaal gecertificeerd NLP trainer geeft ze trainingen en workshops op het gebied van communicatie, management, conflicthantering en persoonlijke ontwikkeling.

Sinds 1 januari 2010 is zij naast haar free lance werkzaamheden voor Capella Consult ook werkzaam  als part time Zorginkoper bij Unive-VGZ-IZA-Trias


 

Capella Consult

Mr. Sandra J. Lantinga

Verlengde Koepellaan 6
2061 VD Bloemendaal

Tel: 023 526 51 38
Mobiel: 06 239 277 13
Fax: 023 526 51 734

info@capellaconsult.nl